service=208 template=2 cached=1:20

Wereldwinkel Bathmen

(H)eerlijke levensmiddelen en cadeaus.

Bent u op zoek naar originele cadeaus of (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen die zijn gemaakt met respect voor mens en milieu? 
Wanneer u een aankoop met de Mantelzorgpas doet bij Wereldwinkel Bathmen, helpt u mensen in een ander land om een menswaardig bestaan op te bouwen.
 

Over Wereldwinkel Bathmen

De Wereldwinkel in Bathmen biedt in het centrum van Bathmen een gevarieerd aanbod aan fairtrade-artikelen. De Wereldwinkel staat voor eerlijke handel en door bij de Wereldwinkel uw inkopen te doen, steunt u daarmee producenten zoals zilversmeden, pottenbakkers en koffieboeren. Aangezien zij een rechtvaardige prijs voor de producten ontvangen, bouwen zij een menswaardig(er) bestaan op. 
 
Het doel van de Wereldwinkels is dat in alle winkels alleen nog maar ‘eerlijke’ producten worden verkocht. Door samenwerking met veel organisaties lukt dat deels, denk bijvoorbeeld aan ‘eerlijke chocolade’. 
 
De Wereldwinkel in Bathmen wordt beheerd door een groep vrijwilligers. Geen van de vrijwilligers ontvangt een beloning. Wilt u meedoen? Graag! Lees meer over vrijwilligers bij de Wereldwinkel emeld u aan!

      

Openingstijden
Maandag: 13.30 – 17.30 uur
Dinsdag: 13.30 – 17.30 uur
Woensdag: 9.30 – 17.30 uur
Donderdag: 9.30 – 17.30 uur
Vrijdag: 9.30 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 – 16.00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Schoolstraat 25
7437 AE Bathmen

Telefoonnummer
0570 540 680

Email
wereldwinkel@wereldwinkelbathmen.nl

Website
Wereldwinkel Bathmen Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven