320x200-samenBlijk van waardering

De gemeente Deventer introduceert samen met Deventerse winkeliers en ondernemers de Mantelzorgpas. Een persoonlijke blijk van waardering en een steuntje in de rug. Daarmee zeggen we: wij zien wat u allemaal doet voor uw naaste(n) en zijn daar heel erg blij mee! Echter is het wel van belang dat u uw Mantelzorgpas Deventer na ontvangst registreert. U kunt dat doen via de onderstaande knop.

Mantelzorgpas Deventer registreren

 

mantelzorgpasdeventer-clubcard-200w

Mijn Mantelzorgpas

Als houder van de pas krijgt u toegang tot ‘Mijn Mantelzorgpas’. In deze beveiligde omgeving kunt u het saldo van uw pas raadplegen, uw transacties en genoten voordeel inzien en uw gegevens aanpassen.

 

320x200-pas

Voordelen registratie Mantelzorgpas

Als u uw Mantelzorgpas hebt ontvangen, dan kunt u deze registreren. Door uw Mantelzorgpas te registreren kunt u:

  • Uw saldo inzien.
  • Uw transacties bekijken.
  • Uw saldo opwaarderen.
  • Uw pas blokkeren en een nieuwe pas aanvragen.

320x200-shopping
Voordeel bij lokale partners

Dankzij de Mantelzorgpas Deventer krijgt u voordeel bij partners bij u in de buurt. Welke voordeel u krijgt en van welke aanbiedingen u kunt profiteren, ligt aan de partner. Onderaan de pagina kunt u per aanbieder zien welk voordeel u krijgt. Door op het logo te klikken, komt u op de pagina met daarop de aanbieding van de partner.

 

320x200-opa

Eenvoudig in gebruik

De Mantelzorgpas Deventer is heel eenvoudig in gebruik. U gebruikt de pas in de winkel (herkenbaar aan de sticker op de deur) gewoon als betaalpas. De Mantelzorgpas wordt door de betaalautomaat gehaald en de winkelier zorgt ervoor dat uw voordeel direct verrekend wordt met het te betalen bedrag. Het eventuele restbedrag betaalt u gewoon op reguliere wijze.

Bekijk het  instructiefilmpje voor de werking van de Mantelzorgpas.

Instructiefilmpje

 

 

320x200-contact

Vragen en antwoorden

Hebt u nog vragen? De antwoorden op de meest gestelde vragen vindt u terug onder Meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Onderaan deze pagina vindt u informatie bij wie u uw vraag kunt stellen.

Meest gestelde vragen


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven