service=180 template=2 cached=1:20

Sportcentrum Fit & Fun

Gratis drie maanden onbeperkt sporten

Bij Sportcentrum Fit & Fun mag u drie maanden onbeperkt sporten door gebruik te maken van de € 50,- op uw Mantelzorgpas. U krijgt dan toegang tot het ‘All Inclusive-concept’ en mag deelnemen aan groepslessen, relaxen op de zonnebank of in de sauna. Uw voortgang wordt bijgehouden via het Fitness Begeleidingssysteem. O ja, een gratis kopje koffie of thee kan natuurlijk niet ontbreken.

Wilt u na de eerste twee maanden niet verder sporten? Dan geeft u dit voor het einde van de twee maanden door aan één van de medewerkers en uw lidmaatschap wordt gewoon geannuleerd. Blijft u sporten bij Sportcentrum Fit & Fun? Top, als presentje van het Sportcentrum krijgt u een maand gratis sporten cadeau! Uw abonnement (jaarabonnement = 12 maanden) gaat dus na drie maanden in (dit is inclusief de twee maanden die u met uw Mantelzorgpas al heeft betaald). Bovendien krijgt u bij uw aanmelding ook nog eens 50% korting op het inschrijfgeld!

Over Sportcentrum Fit & Fun

Wilt u graag resultaat boeken en sporten onder goede begeleiding? Of wilt u de keus hebben uit heel veel verschillende soorten groepslessen? Laat u dan verrassen door Sportcentrum Fit & Fun. Zij staan garant voor een flinke dosis fun tijdens het sporten. Schrijf u in, ga aan de slag met de professionele instructeurs en werk zo in een ontspannen sfeer aan uw gezondheid!

   

Openingstijden
Maandag: 08.00 – 22.00 uur
Dinsdag: 08.00 – 22.00 uur
Woensdag: 08.00 – 22.00 uur
Donderdag: 08.00 – 22.00 uur
Vrijdag: 08.00 – 22.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 15.00 uur
Zondag: 09.00 – 15.00 uur

Adres
Tapijtstraat 3
7413 BZ Deventer

Telefoonnummer
0570 627 297

Email
info@fit-fun.nl

Website
Sportcentrum Fit & Fun Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven