service=202 template=2 cached=1:20

Sjokolaa

De lekkerste ‘Sjokolaa’ van Deventer, betaalt u gewoon met uw Mantelzorgpas

Chocola, of eigenlijk Sjokolaa, is een heerlijk momentje voor uzelf. Even genieten en na een paar minuten weer bomvol energie om er weer tegenaan te gaan. Niet alleen voorziet ‘Sjokolaa’ in de lekkerste chocolade in Deventer, maar speciaal voor Deventer Mantelzorgers heeft de winkel een exclusief cadeautje. Betaal uw aankoop met uw Mantelzorgpas en ontvang 15% voordeel. Extra lang genieten dus van het tegoed op uw Mantelzorgpas!

Over Sjokolaa

Sjokolaa is de naam van dé nieuwe chocolaterie van Deventer. Ontstaan uit ideeën en plannen van eigenaar Lidy Lentelink. Het assortiment van Sjokolaa bestaat onder andere uit; bonbons, truffels, chocolade, marsepein en maatwerk (speciale, gepersonaliseerde chocolade, bonbons, truffels of marsepein). Kortom, bij Sjokolaa is er meer dan genoeg keus voor al uw lekkernijen!

  

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 09.30 – 17.30 uur
Woensdag: 09.30 – 17.30 uur
Donderdag: 09.30 – 17.30 uur
Vrijdag: 09.30 – 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Walstraat 34
7411 GM Deventer

Telefoonnummer
0570 672 988

Email
info@sjokolaa.nl

Website
Sjokolaa Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven