service=197 template=2 cached=1:20

Praktijk Viridis

Even voordelig ontspannen

Heeft u behoefte aan een afgestemde massage om uw geest te ontspannen en uw lichaam te activeren? Kom dan snel langs bij Praktijk Viridis! Wanneer u betaalt met de Mantelzorgpas, krijgt u de mogelijkheid om van de volgende actie gebruik te maken: een hoofd/nekmassage van 45 minuten, voor maar € 35!   
 

Over Praktijk Viridis

Praktijk Viridis voorziet in holistische, energetische massages. De achtergrond van Joke bestaat o.a. uit 25 jaar ervaring in de gezondheid & gehandicapte zorg. Ze heeft een analytisch en psychologische inslag met een specialiteit in ontspannings massage, hotstone massage, quantum touch, oorkaars behandeling, hamam reiniging & massage en pedicure.

Iedere massage wordt op maat gemaakt, afgestemd op uw wensen en lichamelijke conditie, hierdoor is iedere massage uniek.

Voor wie is een massage geschikt?

  • Als het druk of spannend in uw leven is.
  • Als u even niet lekker in uw vel zit.
  • Als u uw lichaam bewuster wilt voelen.
  • Als u weer eens warm en respectvol aangeraakt wilt worden.
  • Als u weer in beweging wilt komen.
  • Uzelf wilt laten verwennen.

*De massages van Praktijk Viridis zijn ook gericht op mensen met een beperking.

   

Openingstijden
De openingstijden zijn op afspraak.

Adres
Praktijk aan huis: voor meer informatie of een afspraak belt u met onderstaand telefoonnummer of mailt u via onderstaand e-mailadres.

Telefoonnummer
06 41 610 183

Email
praktijk.viridis@gmail.com

Website
Praktijk Viridis Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven