service=199 template=2 cached=1:20

Pizzeria La Rana

Voordelige pizza’s & schotels

Een Italiaans restaurant dat staat voor smaak, passie en kwaliteit: dat is Pizzeria La Rana. En wanneer u betaalt met de Mantelzorgpas, krijgt u 25% korting op iedere pizza of schotel (bij afhalen). Uiteraard bent u ook welkom om uw bestelling te nuttigen bij Pizzeria La Rana.

Over Pizzeria La Rana

Midden in het dorpshart van Bathmen is, sinds 2012, Pizzeria La Rana gevestigd. Op een schitterende locatie geniet u van de overheerlijke en beroemde Italiaanse keuken. La Rana staat garant voor smaak, passie en kwaliteit. In het sfeervolle restaurant eet u een overheerlijke pizza uit de originele steenoven. Daarnaast geniet u bijvoorbeeld van een heerlijk glaasje Italiaanse wijn, gezellig met het hele gezin of met z’n tweeën. Ook voor de ontvangst van groepen is La Rana uitermate geschikt. Door het ervaren team van Pizzeria La Rana bent u verzekerd van een gezellige, en bovenal een smaakvolle, avond.

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten
Donderdag: 17.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 17.00 – 22.00 uur
Zaterdag: 16.00 – 22.00 uur
Zondag: 15.00 – 21.00 uur

Adres
Brink 1A
7437 AM Bathmen

Telefoonnummer
0570-543267

Email
info@larana.nu

Website
Pizzeria La Rana Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven