service=194 template=2 cached=1:20

New Bangkok

Geniet van smaakvolle extra’s

Wilt u op eens lekker uit eten? Of wilt u snel een heerlijke maaltijd laten bezorgen? Dan biedt New Bangkok u diverse mogelijkheden met de Mantelzorgpas. U ontvangt namelijk bij een bestelling boven de €10,- een portie miniloempia’s gratis. En wanneer u ervoor kiest om gezellig te gaan eten bij New Bangkok, krijgt u samen met een vriend, collega of familielid het eerste drankje helemaal voor niets!  

Over New Bangkok

New Bangkok is een smaakvol en veelzijdig Thais Restaurant, gevestigd aan de Boxbergerweg 64 te Deventer op loopafstand van het centrum en centraal station. Hier geniet u van de lekkerste authentieke Thaise gerechten met dagverse producten. Wanneer u geen trek heeft in Thaise gerechten zijn er natuurlijk ook andere heerlijkheden beschikbaar zoals steaks en/of Chinese en vegetarische gerechten. Het is bij New Bangkok mogelijk om uw bestelling aan huis te laten bezorgen.

     

Openingstijden
*Onderstaande tijden gelden ook voor de bezorging.

Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 16:00 – 21:15 uur
Donderdag: 16:00 – 21:15 uur
Vrijdag: 16:00 – 21:15 uur
Zaterdag: 15:00 – 21:15 uur
Zondag: 15:00 – 21:00 uur

Adres
Boxbergerweg 64A
7412 BE Deventer

Telefoonnummer
0570 600 638

Email
info@newbangkok.nl

Website
New Bangkok Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven