service=193 template=2 cached=1:20

Muziekhuis Deventer

Laat uw muzikale dromen uitkomen

Wilt u muziek maken of een instrument leren bespelen? Zou u graag in een mooi koor zingen of in een fijn ensemble spelen? Dan is Muziekhuis Deventer dé plaats om uw muzikale dromen nu echt te verwezenlijken. U kunt nu bij Muziekhuis Deventer met uw Mantelzorgpas zowel muzieklessen als workshops volgen.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Neem contact op met Muziekhuis Deventer, dit kan zowel via mail info@muziekhuisdeventer.nl als telefoon 06 4721 4907. 
  • Met het Muziekhuis bespreekt u uw wensen en voorkeuren.
  • Het Muziekhuis kijkt samen met u wat het beste bij u past en wat ze voor u kunnen betekenen.
  • U kunt uw aankoop met uw Mantelzorgpas Deventer betalen.

Kijk voor een overzicht van het aanbod op de website bij ‘docenten’. Voor de workshops raadpleegt u op hun site de pagina ‘agenda’.

Over Muziekhuis Deventer

Muziekhuis Deventer is er sinds 2013 voor iedereen in Deventer en omstreken. Het is een unieke plaats waar muzieklessen en workshops worden gegeven door een grote groep enthousiaste muziekdocenten. In het oude pand van het Sint Geertruidenziekenhuis, op loopafstand van het station, geven zij muziekles, zangles en begeleiden ze ensembles en koren. Met elkaar organiseren ze vernieuwende muziekprojecten. Daarnaast komen muziekdocenten van buiten graag naar het sfeervolle Muziekhuis om workshops te organiseren.

Het is dan ook een fijne plek om te repeteren, naar elkaars muziek te luisteren en iets te eten of te drinken. Er zijn verschillende ruimtes te huur en deze zijn heel geschikt voor groepsactiviteiten.

Openingstijden
Het Muziekhuis is geopend bij lessen en/of workshops.

Adres
Van Calcarstraat 4
7415 CK Deventer

Telefoonnummer
06 47 214 907

Email
info@muziekhuisdeventer.nl

Website
Muziekhuis Deventer Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven