service=191 template=2 cached=1:20

Legio Terra Natural Food & Lifestyle Coaching

Een uurtje voor uzelf om even te ontspannen

Gezond en vrolijk door het leven gaan is niet altijd even makkelijk. Als mantelzorger weet u dat maar al te goed. Daar kunt u best wat ondersteuning bij gebruiken. Legio Terra Natural Food & Lifestyle Coaching waardeert en ondersteunt mantelzorgers via de Mantelzorgpas. De Reiki-behandeling is dan ook met de Mantelzorgpas te betalen en voor u ook nog eens 30% goedkoper.

Over de Reiki-behandeling bij Legio Terra Natural Food & Lifestyle Coaching

Komt u een beetje energie bijtanken? Een Reiki-behandeling ontstrest en activeert uw zelfhelend vermogen. Hier hoeft u niets voor te doen, het gaat allemaal vanzelf. Reiki is een methode waarbij u wordt aangeraakt door een “gediplomeerde aanraker”. Reiki gaat gewoon door uw kleding heen. Het is nooit nodig om u te ontkleden, maar comfortabele kleding dragen is wel prettig. Als u het goed vindt, wordt u letterlijk aangeraakt, als u het liever niet wilt of het niet wenselijk is, dan nog wordt u geraakt door de fijne Reiki-energie. U hoeft niet speciaal een lichamelijk of emotioneel probleem te hebben om een Reiki-behandeling te willen. Het kan ook alleen een uurtje voor uzelf zijn om te ontspannen en even uit de rat-race te ontsnappen.

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag:10:00 – 19:00 uur
Donderdag: 10:00 – 19:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 19:00 uur
Zaterdag: 12:00 – 19:00 uur
Zondag: 12:00 – 19:00 uur
Open op afspraak: woensdag t/m zondag van 19:00 – 22:00 uur.

Adres
Bezoekadres: ’t Cocon
Walstraat 58
7411 GN Deventer

Telefoonnummer
06-53335839

Email
frederika@legioterra.nl

Website
Legio Terra Natural Food & Lifestyle Coaching Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven