service=189 template=2 cached=1:20

Kloas in 't Hof

Een leuke attentie

Bent u op zoek naar de lekkerste zuivelproducten van Overijssel? Dan bent u bij Kloas in ’t Hof aan het juiste adres! En wanneer u betaalt met de Mantelzorgpas Deventer krijgt u een leuke attentie!  

Over Kloas in ’t Hof

Sinds 1983 wordt in het buitengebied van Bathmen gewerkt aan prachtige zuivelproducten. Vanuit de boerderij van Kloas wordt iedere dag kaas, melk en yoghurt geleverd aan hun winkel op de Brink in het hart van Bathmen.

In de eigen kaasboerderij maken zij hun rauwmelkse boerenkazen. De combinatie van goed voer voor de koeien, het gebruik van rauwe melk en geen toegevoegde conserveringsmiddelen en kleurstoffen zorgt voor een kwaliteitsproduct waar zij trots op zijn. Het assortiment bestaat naast de traditionele rijpingen ook uit een aantal bijzondere en seizoensgebonden kaasproducten, zoals graskaas en pestokaas.

De koeien van Kloas in ’t Hof hebben het goed en dat proeft u. De ruimtelijke stallen en het goede voer zijn de juiste ingrediënten voor heerlijke melk. De melk wordt tot 65 graden verhit, om zo de juiste bacteriën te behouden. Dit ambachtelijke proces is lang niet meer zelfsprekend, zij zijn hierin uniek in de regio.

   

Openingstijden
Maandag: 08:30 – 12:30 uur
Dinsdag: 08:30 – 18:00 uur
Woensdag: 08:30 – 18:00 uur
Donderdag: 08:30 – 18:00 uur
Vrijdag: 08:30 – 18:00 uur
Zaterdag: 08:30 – 16:00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Brink 6
7437 AM Bathmen

Telefoonnummer
0570 543 139

Email
kaas@kloasinthof.nl

Website
Kloas in 't Hof Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven