service=1623 template=2 cached=1:20

Jumbo Deventer – De Boreel

Over de partner
U vindt Jumbo Deventer in Winkelcentrum De Boreel. De bekende supermarkt is de tweede Jumbo die ‘hallo’ zegt tegen de Mantelzorgpas. Maar let op, de actie bij Jumbo De Boreel is een andere dan bij Jumbo Hans Kok.

Jumbo is een supermarkt waar service altijd op nummer één staat. Daarnaast heeft Jumbo De Boreel een passie voor vers. De supermarkt beschikt dan ook over een foodcorner met zitjes en een groot vers plein, waar op zaterdag live wordt gekookt. Bij een besteed bedrag van € 20,- aan boodschappen, parkeert u één uur gratis en bij € 40,- boodschappen zelfs twee uur. Wilt u de service en kwaliteit zelf ervaren? Kom dan snel langs bij Jumbo De Boreel.

Uw voordeel met de Mantelzorgpas Deventer
U ontvangt 5% korting op de aanschaf van een Jumbo cadeaukaart. Hoe gaat dit in zijn werk? Met uw Mantelzorgpas koopt u bij de servicebalie van Jumbo De Boreel de Jumbo cadeaukaart ter waarde van € 50,-. U doet uw boodschappen op reguliere wijze en gebruikt bij het afrekenen de cadeaukaart. Het voordeel wat u over uw boodschappen ontvangt met de cadeaukaart, wordt vervolgens weer teruggestort op uw Mantelzorgpas. Zo geniet u altijd van 5% voordeel op uw boodschappen.

Voorwaarden
 Acties kunnen na verloop van tijd wijzigen.
Korting geldt niet voor de al lopende acties.
Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.
U kunt bij de servicebalie terecht voor de Jumbo cadeaukaart.
De korting die u ontvangt bij de aanschaf van een cadeaukaart wordt
    verrekend met uw Mantelzorgpas.

   

Openingstijden
Maandag: 08:00 – 21:00 uur
Dinsdag: 08:00 – 21:00 uur
Woensdag: 08:00 – 21:00 uur
Donderdag: 08:00 – 21:00 uur
Vrijdag: 08:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 08:00 – 20:00 uur
Zondag: 09:00 – 20:00 uur

Adres
Boreelplein 4
7411 EH Deventer

Telefoonnummer
057 – 640883

Email
j.deventer@jumbo.com

Website
Jumbo Deventer – De Boreel Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven