service=187 template=2 cached=1:20

Jeannet Total Look

Fris en vitaal met de Mantelzorgpas

Wilt u een nieuw kapsel? Stap dan binnen bij Jeannet Total Look. Deze kapper zorgt er altijd voor dat u als klant met een goed gevoel de kappersstoel verlaat. Bij Jeannet Total Look denkt men verder dan het knippen alleen; het gaat hen om het totaalplaatje. Maar dat is nog niet alles! Betaal met de Mantelzorgpas en Jeannet Total Look heeft allemaal leuke verzorgingsacties voor u klaarstaan, zoals:

  • Een gratis hoofdhuidmassage (van 10 minuten) in de kapsalon (t.w.v. € 7.50).
  • Of een gratis huidanalyse in de schoonheidssalon.
  • Of een gratis ‘5 folies kleuring’ naar wens (t.w.v € 20,-/€ 25,-).
*U moet vooraf wel bij de afspraak de extra keuze doorgeven i.v.m. de in te plannen tijd.

Over Jeannet Total look

Jeannet Total Look biedt een breed scala aan uiterlijke verzorging en fashion. Echt een salon waar u binnenstapt en enige tijd later verfrist en vitaal naar buiten komt. Uw haren worden gestyled, uw gezicht geniet van een verkwikkende behandeling en voor het totaalplaatje vindt u er ook een leuke outfit! Wie wil dat nou niet?

Het team van Jeannet Total Look geeft u graag advies over de nieuwste haarstyling en laat u graag de laatste mode zien. Zij verwelkomen u dan ook graag in de salon in Schalkhaar. En, ja… de koffie staat altijd klaar.

    

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 08:30 – 18:30 uur
Woensdag: 08:30 – 18:30 uur
Donderdag: 08:30 – 18:30 uur
Vrijdag: 08:00 – 20:00 uur
Zaterdag: 08:00 – 15:00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Timmermansweg 33
7433 BK Schalkhaar

Telefoonnummer
0570 636 736

Email
jeannetolthoff@home.nl

Website
Jeannet Total Look Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven