service=184 template=2 cached=1:20

Havekes Sleutelspecialist Deventer

Een veilig thuis nu extra bereikbaar én betaalbaar

Dè sleutel tot een veilig thuis! Dat is Havekes Sleutelspecialist Deventer. U kunt het op het gebied van veiligheid niet zo gek bedenken of de gekwalificeerde mensen van Havekes kunnen u van advies voorzien. En een veilig thuis is nu voordeliger met de Mantelzorgpas. U krijgt namelijk door betaling met de Mantelzorgpas 25% korting op al het ‘Veiligheidsbeslag’ en ook 25% korting op ‘Certificaat cilinders’ (sloten). Kortom, Havekes Sleutelspecialist Deventer is hét adres voor een veilig thuis.

Over Havekes Sleutelspecialist Deventer

Havekes Sleutelspecialist Deventer is al sinds jaar en dag dé specialist op het gebied van sleutels, sloten en hang- en sluitwerk in regio Deventer. Of het nu gaat om het dupliceren van een sleutel, het openen van een koffer, reparatie van een antiek slot, fiksen van een cilinder… Havekes Sleutelspecialist Deventer helpt u graag.

Ook adviseren zij u graag met betrekking tot het beveiligen van uw woning. Zij zijn niet voor niets in het bezit van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Niet alleen het adviseren, maar ook het monteren volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen is voor hen geen enkel probleem.

Openingstijden
Maandag: 13.30 t/m 17.30 uur
Dinsdag: 08.30 t/m 17.30 uur
Woensdag: 08.30 t/m 17.30 uur
Donderdag: 08.30 t/m 17.30 uur
Vrijdag: 08.30 t/m 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 t/m 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Nieuwstraat 54
7411 LN Deventer

Telefoonnummer
0570 617 098

Email
info@havekesdeventer.nl

Website
Havekes Sleutelspecialist Deventer Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven