service=182 template=2 cached=1:20

Groenten en Fruit Thijs van Wenkop

Exclusief voordeel voor u als mantelzorger

Als mantelzorger is het belangrijk dat u goed voor uzelf zorgt. Bij Groenten en Fruit Thijs van Wenkop kunt u uw koelkast en fruitschaal aanvullen met lekkere én gezonde producten. Betaal met uw Mantelzorgpas en geniet van exclusief voordeel. U krijgt bij aankoop met uw Mantelzorgpas namelijk 10% voordeel op het totaal bedrag!

Over Groenten en Fruit Thijs van Wenkop

Familiebedrijf Groenten en Fruit Thijs van Wenkop mag zich met recht de gezelligste groente- en fruitkraam van Deventer en Apeldoorn noemen. En dankzij hun meer dan 40 jaar ervaring is ‘Thijs’ ook in Deventer een begrip op de markt. De marktkoopman onderscheidt zich door nog ‘ouderwets’ op de veiling in te kopen en dankzij het zeer uitgebreide assortiment aan dagverse producten. Naast de mogelijkheid om te pinnen, biedt ‘Thijs’ ook de optie om extra geld op te nemen voor al uw overige boodschappen op de markt. Zij steunen met hun aankopen op de markt, niet alleen ‘Mantelzorg… …indeventer’, maar ook Hospice Deventer en Hospice Apeldoorn.

 

Openingstijden
Dinsdag: 08:00 – 12.30 uur (Apeldoorn, Eglantier)
Woensdag: 08:00 – 12.30 uur (Deventer, Keizerslanden)
Donderdag: 08:00 – 12.30 uur (Apeldoorn, Zevenhuizen)
Vrijdag: 08:00 – 13.00 uur (Deventer, op de Brink)
Zaterdag: 08.00 – 17.00 uur (Deventer, op de Brink)

Adres
Hattemseweg 60
7335 JM Apeldoorn

Telefoonnummer
06 11 302 273

Email
voftvanwenkop@hotmail.com

Website
Groenten en Fruit Thijs van Wenkop Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven