service=175 template=2 cached=1:600

Deventer Tuin Onderhoud

Gratis tuinonderhoud met de Mantelzorgpas

Wilt u dat uw tuin er weer mooi onderhouden bij ligt? Maar weet u zelf niet precies hoe en waar u moet beginnen of heeft u hier simpelweg geen tijd voor? Dan biedt Deventer Tuin Onderhoud de oplossing! Bij besteding van € 50,- met de Mantelzorgpas krijgt u een uur gratis tuinonderhoud (inclusief bijkomende kosten).

*Graag bij het maken van een afspraak vermelden dat u gebruikmaakt van de Mantelzorgpas.

Over Deventer Tuin Onderhoud

Graag helpt Deventer Tuin Onderhoud u bij kleine en grote snoeiwerkzaamheden, afvoer van (snoei)afval, het verwijderen van onkruid en het herinrichten van uw tuin. 

Uw tuin is er voor u en niet andersom! Uiteraard hebben alle planten een gebruiksaanwijzing. Helaas past deze soms niet helemaal bij uw wensen. Door opleiding en ervaring heeft Deventer Tuin Onderhoud geleerd de balans tussen deze wensen te vinden. Deventer Tuin Onderhoud werkt met duidelijke afspraken die stipt worden nagekomen.

U mag altijd contact opnemen voor een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking.

    

Openingstijden

Adres
Beugelskamp 47
7414 CS Deventer

Telefoonnummer
06 30 675 305

Email
e.buter@deventertuinonderhoud.nl

Website
Deventer Tuin Onderhoud Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven