Deventer Doet Pas

Deventer Doet Pas
In augustus ontvangt u meer informatie over de nieuwe Deventer Doet Pas. U bent via een brief op de hoogte gesteld inzake de overgang van de Mantelzorgpas Deventer naar de Deventer Doet Pas. Op deze pagina wilt delen wij constant de laatste nieuwtjes aangaande de nieuwe Deventer Doet Pas. 

17-07-2020:  I.v.m. een aantal verklaarbare onvoorziene omstandigheden heeft de overgang wat vertraging opgelopen. Wij verwachten u in augustus weer meer informatie te verschaffen over de Deventer Doet Pas. Onze indicatie op dit moment is dat de pas eind augustus / begin september in gebruik kan worden genomen.

De Mantelzorgpas Deventer zal te gebruiken blijven tot het moment dat de Deventer Doet Pas live gaat. Tot die tijd kunt u gebruik blijven maken van het voordeel, het opwaarderen van de pas en alles dat u normaliter ook met de Mantelzorgpas kunt doen. Op het moment dat wij meer informatie hebben over de overgang, brengen wij u hiervan op de hoogte.

Het waarderingsbedrag voor 2020 (€ 50,-)  op uw nieuwe Deventer Doet Pas. Het netwerk van lokale ondernemers die korting verstrekken wordt uitgebreid. MKB Deventer is nu ook partner, evenals de Vrijwilligerscentrale Deventer, het Steunpunt Mantelzorg van Carinova en GROUPCARD.

Tegoed

Het tegoed op uw huidige pas wordt in juli automatisch overgezet op de nieuwe pas en behoudt de oorspronkelijke geldigheid. Dit betekent dat het:

–           Tegoed van 2015, 2016, 2017 en 2018 geldig is tot 1 januari 2021

–           Tegoed van 2019 geldig is tot 1 januari 2022

–           Tegoed van 2020 geldig is tot 1 januari 2023

Wij zijn u dankbaar voor de zorg en ondersteuning die u geeft aan iemand in uw omgeving.

Geen mantelzorger meer?

Als u geen mantelzorger meer bent in 2020 dan kunt u dit doorgeven aan GROUPCARD.

Via 088 5387070 of service@deventerdoetpas.nl


 Naar boven