service=178 template=2 cached=1:20

De Fermerie

Gratis drankje naar keuze

Eet gezellig mee met ‘de ferme hap’! Iedere laatste vrijdag van de maand serveert De Fermerie een heerlijk, twee gangen, daghap in het gezellige café. Kosten zijn slechts € 8,50. Dit bedrag mag u met het tegoed op uw Mantelzorgpas voldoen. Als extra waardering krijgt u er dan een gratis drankje naar keuze bij.

Overigens is De Fermerie iedere derde zondag van de maand van 15.00- 18.00 ook ‘the place to be’ voor bijzondere jazzmuziek. Kom luisteren bij Taste of Jazz en geniet door te betalen met uw Mantelzorgpas van een gratis drankje.

Over De Fermerie

‘Voel u thuis bij De Fermerie!’, dat is sinds 2011 het motto waaronder Han Koerhuis en Marianne de Bakker De Fermerie met ziel en zaligheid runnen. Wat hen betreft geldt dat motto voor alle bezoekers, medewerkers en betrokkenen. Voel u dan ook thuis in het prachtige pand gelegen aan het Muggeplein in de mooie, historische binnenstad van Deventer.

Openingstijden
Ja, het is waar; De Fermerie is altijd geopend. 24 uur per dag, 7 dagen per week!

Adres
Muggeplein 9
7411 NW Deventer

Telefoonnummer
06 85 420 685

Email

Website
De Fermerie Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven