service=176 template=2 cached=1:20

DA Drogist Marianne van der Liende

Exclusief voordeel met de Mantelzorgpas

Waar vindt u een drogist die heeft wat u zoekt én zelfs net dat beetje meer biedt? Nou, bij DA Servicedrogist Marianne van der Liende in Schalkhaar. Service en persoonlijke aandacht zijn hier de belangrijkste ingrediënten, naast het aanbod natuurlijk. Waar dat uit bestaat? Wat dacht u van een schoonheidssalon, zonnebank, DHL-servicepunt, Staatsloten, krasloten, Lotto en Toto, stomerij, pasfoto’s, direct fotoprint en nog veel meer! Ook leuk, met de Mantelzorgpas ontvangt u 10% voordeel op de meeste artikelen!

Over DA Drogist Marianne van der Liende
In 2015 is destijds nog D.I.O. Drogist Marianne van der Liende voor de tweede maal verkozen tot ‘Beste Servicedrogist van het land’. Niet zo gek dat service juist hèt speerpunt is van de DA Drogist. Elke klant is uniek en verdient de juiste aandacht, zo redeneert men daar. Ze luisteren naar uw wensen en vinden altijd een goede en persoonlijke oplossing voor uw wens.

En bent u op zoek naar natuurlijke producten die op een eerlijke wijze en met aandacht zijn gemaakt? Ook dan slaagt u bij hen. Daarnaast zorgen het aanbod aan funartikelen en de scherpe prijzen ervoor dat u graag, en vaak, bij DA binnenloopt. U vindt er gewoon wat u zoekt!

     

Openingstijden
Maandag: 08.30 – 18.00 uur
Dinsdag: 08.30 – 18.00 uur
Woensdag: 08.30 – 18.00 uur
Donderdag: 08.30 – 18.00 uur
Vrijdag: 08.30 – 20.00 uur
Zaterdag: 08.30 – 16.30 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Oerdijk 56
7433 AB Schalkhaar

Telefoonnummer
0570 621 542

Email
davanderliende@ziggo.nl

Website
DA Drogist Marianne van der Liende Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven