service=174 template=2 cached=1:20

Crêpes & Smoothies

Supporter van de Mantelzorgpas Deventer

Met alle liefde voorziet dit maatschappelijk bedrijf u van een lekkere crêpe of smoothie. En als mantelzorger krijgt u 15% korting op deze lekkernijen. Crêpes en Smoothies hoopt u binnenkort bij hen te zien en maken dan graag een praatje met u. Bij Crêpes en Smoothies begrijpen ze wat het betekent om iets extra’s te doen voor een ander. Zo vinden zij het ook mooi dat er mantelzorgers zijn. Elkaar helpen waar nodig. Zij steunen dan ook graag de mantelzorgers in de vorm van een lekker, smakelijk cadeautje… een genotsmomentje voor uzelf.

Over Crêpes en Smoothies

Zin in een lekker verse crêpe of smoothie? Crêpes en Smoothies heeft in de Walstraat in Deventer haar deuren geopend voor alle liefhebbers van deze lekkernijen. Bij Crêpes en Smoothies worden de producten zoveel mogelijk ter plekke bereid. Het bijzondere van Crêpes en Smoothies is dat de producten mede gemaakt worden door jongeren die zo een kans krijgen op de arbeidsmarkt. Via Crêpes & Smoothies kunnen de jongeren doorgroeien naar een andere functie in de horeca of voedselbereiding.

   

Openingstijden
Maandag: Tijdelijk gesloten
Dinsdag: 11:00 – 17:00 uur
Woensdag: 11:00 – 17:00 uur
Donderdag: 11:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 11:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 11:00 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Walstraat 37
7411 GJ Deventer

Telefoonnummer
06 48 537 853

Email
info@crepes-smoothies.nl

Website
Crêpes & Smoothies Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven