service=207 template=2 cached=1:20

Broodjeszaak de Vlinder

Smakelijk momentje voor uzelf, nu extra voordelig met de Mantelzorgpas

Als mantelzorger komt u vaak tijd te kort. Bij broodjeszaak de Vlinder bent u aan het juiste adres voor een snel en smakelijk moment voor uzelf. En als waardering voor uw inzet rekenen zij, als u betaalt met de Mantelzorgpas, voor een tosti slechts de helft van de prijs.

Over Broodjeszaak de Vlinder

Broodjeszaak de Vlinder is gevestigd in één van de oudste winkelstraten van Deventer. Broodjeszaak de Vlinder onderscheidt zich door ambachtelijke, regionale producten met verrassende smaakcombinaties. Het assortiment bestaat o.a. uit belegde broodjes, koffie, verfrissende smoothies, salades, tosti’s, zelfgemaakte appeltaart en huisgemaakte soep. Broodjeszaak de Vlinder is ook het adres voor ambachtelijk en biologisch brood. Bezoek hen en laat u verrassen!

    

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 – 16.30 uur
Woensdag: 10.00 – 16.30 uur
Donderdag: 10.00 – 19.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Nieuwstraat 76
7411 LN Deventer

Telefoonnummer
0570 767 271

Email
info@broodjeszaakdevlinder.nl

Website
Broodjeszaak de Vlinder Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven