service=201 template=2 cached=1:20

Bistro De Rode Kater

Gratis lunch bij Bar-Bistro De Rode Kater

Bar-Bistro De Rode Kater waardeert wat mantelzorgers allemaal over hebben voor een ander. Zodoende steken zij Deventer mantelzorgers graag een hart onder de riem. Wanneer u komt lunchen met twee personen en betaalt met de Mantelzorgpas, dan krijgt u de 2e lunch gratis. Deze aanbieding geldt voor het goedkoopste gerecht van de bestelling. Gebruikmaken van de actie kan elke woensdag t/m zondag.

Over Bar-Bistro De Rode Kater

In een van de meest sfeervolle panden aan de voet van de middeleeuwse Lebuïnuskerk op het Grote Kerkhof in Deventer, vindt u Bar-Bistro De Rode Kater. De Bistro streeft ernaar om met verantwoorde, duurzame en of biologische producten te werken. Zoals de biologische Manetti-koffie, heerlijke boerenkaas uit Bathmen (van partner Kloas in ’t Hof) of van het Lakenvelderrund dat in Vaassen graast. Van lunch tot diner, van grote tot kleine eters, van liefhebbers van speciaalbier tot wijnconnaisseurs, bij Bar-Bistro De Rode Kater bent u aan het juiste adres.

  

Openingstijden
Maandag: Gesloten (eventueel geopend voor groepen)
Dinsdag: Gesloten (eventueel geopend voor groepen)
Woensdag: 12.00 – 21.00 uur
Donderdag: 12.00 – 21.00 uur
Vrijdag: 12.00 – 21.00 uur
Zaterdag: 12.00 – 21.00 uur
Zondag: 12.00 – 21.00 uur

Adres
Grote Kerkhof 25-26
7411 KV Deventer

Telefoonnummer
0570 869 998

Email
info@derodekater.nu

Website
Bistro De Rode Kater Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven