service=165 template=2 cached=1:20

ARToMoNDo

Supporter van de Mantelzorgpas Deventer

Een workshops bij ARToMoNDo betekent tijd voor elkaar. In een ontspannen sfeer gaat uw creatieve geest aan het werk en u kunt even de boel de boel laten. Zo kunt u bijvoorbeeld meedoen met de workshop mozaïeken, het maakt niet uit of u een beginner bent of gevorderd, voor de speciale mantelzorgpasprijs van € 25,- p.p. leert u de mooiste mozaïeken maken! Uiteraard staat er een lekker kopje koffie of thee voor u klaar.

Ook leuk is het Woensdagmiddagatelier. Elke eerste woensdagmiddag van de maand is er een creatieve workshop. Zo kunt u met uw Mantelzorgpas voor slechts € 25,- schitterende woondecoraties maken, leren hoe u perfect glas in lood schildert, foutloos houtbranden of met eigen handen de prachtigste sieraden tot stand laten komen. Dit is slechts een greep uit het aanbod, neem voor meer workshops met uw Mantelzorgpas contact op met ARToMoNDo via artomondo.nl

Over atelier ARToMoNDo 

Beeldtaal is de oudste taal ter wereld en ARToMoNDo betekent dan ook letterlijk ‘kunst van de wereld’. Door creatief bezig te zijn leert u uzelf én de ander op een andere manier kennen. Een gedeelde ervaring maakt de band tussen mensen hechter, of in andere woorden; kunst verbindt!

   

Openingstijden
Maandag: Gesloten*
Dinsdag: 09.00 – 16.00 uur
Woensdag: 09.00 – 16.00 uur
Donderdag: 09.00 – 16.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 12.00 uur
Zaterdag: Gesloten*
Zondag: Gesloten*
*Workshops op aanvraag, hierbij is er ook de gelegenheid om dit ’s avonds of in het weekend te doen.

Adres
Fesevurstraat 7a
7415 CM Deventer

Telefoonnummer
06 24 645 934

Email
info@artomondo.nl

Website
ARToMoNDo Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven