service=255 template=2 cached=1:600

a Divine Awakening

Een moment voor uzelf met de Mantelzorgpas

Wilt u eens een moment voor uzelf? Wat dacht u van healing en reading bij ‘a Divine Awakening’. Met de Mantelzorgpas krijgt u 10% korting op de behandelingen en u betaalt voor een helende ‘Chakra Balance Massage’ € 25,- i.p.v. € 50,-?

Over a Divine Awakening

A Divine Awakening omvat healing en reading met onze engelen. De sessies zijn gericht op bewustwording van innerlijke kracht, kwaliteiten, gaven en talenten. Door zachte – licht masserende – en helende aanrakingen tijdens een ‘Chakra Balance Massage,’ kan de energie weer vrijer gaan stromen in, en door, uw chakra’s. Zodoende komt er een helend proces op gang van hetgeen u allemaal op uw schouders hebt en meedraagt.

Een sessie duurt bij elkaar ongeveer 1 uur – inclusief een heerlijke kop koffie/thee. Bekijk nu de facebook pagina met filmpjes.

   

Openingstijden

Adres
Fokkingshof 3
7433 EN Schalkhaar

Telefoonnummer
06 – 20682285

Email
adivineawakening@gmail.com

Website
a Divine Awakening Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven