Aanvragen

Als blijk van waardering zet de gemeente Deventer ieder jaar een bedrag op de Mantelzorgpas Deventer. Het jaar 2018 is ondertussen geëindigd, het aanvragen voor het tegoed 2018 is dan nu ook niet meer mogelijk.
Mocht u nog geen Mantelzorgpas Deventer hebben kunt u vanaf heden ook de waardering van 2019 aanvragen. Heeft u de Mantelzorgpas Deventer wel al in bezit dan wordt de waardering automatisch op uw pas gezet. Dit gebeurt naar verwachting zoals elk jaar eind februari/begin maart. Uw huidige tegoed van 2018, en eventueel eerdere jaargangen, blijft geldig op uw Mantelzorgpas.

Het is voor u, als mantelzorger, op twee manieren mogelijk om de Mantelzorgpas Deventer aan te vragen.

– Online aanvragen via onderstaande knop ‘Direct online aanvragen’.

– Telefonisch aanvragen bij het Steunpunt Mantelzorg Carinova op: 0570 518 192.

Als uw volledig ingevulde aanvraag bij ons in goede orde is ontvangen, dan wordt uw aanvraag in beoordeling genomen. Bij goedkeuring, ontvangt u de Mantelzorgpas binnen één maand op de mat. Na aanvraag bent u automatisch ingeschreven bij Steunpunt Mantelzorg Deventer.  Er worden maximaal 3 Mantelzorgpassen per huisadres verstrekt.

Direct online aanvragen


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven