Beste Mantelzorger in Deventer,

Zoals u hoogstwaarschijnlijk weet doen er op dit moment 2 Jumbo’s mee aan de Mantelzorgpas …indeventer. Jumbo Hans Kok in Colmschate en Jumbo Het Boreel. Nu hebben wij voor u goed nieuws, maar ook minder goed nieuws. Om de pleister er maar in één keer af te trekken beginnen we met iets minder goede nieuws. De Jumbo’s verlagen het voordeel van 10% naar 5%, dit heeft te maken met het goede nieuws. Alle 4 de Jumbo’s in gemeente Deventer gaan namelijk meedoen aan de Mantelzorgpas …indeventer! Dus ook Jumbo Eddie Dijkman vanaf 1 september 2019 en Jumbo Johan Mensink per direct.

Kort de veranderingen op een rijtje:

  • Jumbo Johan Mensink (Bathmen, Larenseweg 18) gaat per direct deelnemen aan de Mantelzorgpas Deventer. Tot 1 september 2019 ontvangt u 10% korting. Vanaf 1 september 2019 krijgt u telkens 5% korting indien u betaalt met de Mantelzorgpas ….indeventer.
  • Jumbo Eddie Dijkman (Deventer, Constantijn Huygensstraat 2) gaat per 1 september 2019 deelnemen aan de Mantelzorgpas …indeventer en geeft dan 5% korting indien u betaalt met de Mantelzorgpas …indeventer.
  • Tot en met 31 augustus blijft het voordeel van 10% geldig bij Jumbo het Boreel en Jumbo Hans Kok.
  • Vanaf 1 september 2019 geven alle 4 de Jumbo’s 5% voordeel over het transactiebedrag indien u betaalt met de Mantelzorgpas …indeventer!

Mocht u n.a.v. dit bericht nog vragen hebben dan horen we dat graag van u.
Wij zijn blij dat alle Jumbo’s op deze manier hun blijk van waardering laten zien en dat nu alle mantelzorgers in Deventer hier het hele jaar door gebruik van kunnen maken.

Met vriendelijke groet,
Mantelzorg …indeventer!


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven