Feestelijk diner voor mantelzorgers  

Op 22 december 2017 organiseren Solis en IJssellandschap in de Lebuïnuskerk een geweldige avond met gratis diner voor 750 mantelzorgers. Ter ere van het 750-jarige bestaan van beide organisaties zetten zij graag mantelzorgers een keer in het zonnetje. Alle mantelzorgers zijn van harte welkom. Meld uzelf of iemand anders nu aan, want vol = vol. Meer informatie en opgeven: www.mantelzorgdiner2017.nl


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven