Zondag 6 november was Mantelzorg…indeventer! aanwezig bij de vierde editie van Deventer Wereldstad in de Deventer Schouwburg. Bij de opvallende stand op de wereldmarkt konden mantelzorgers informatie krijgen over ondersteuning en waardering met de Mantelzorgpas Mantelzorgpas en genieten van internationale hapjes. Er waren op de stand informatiefolders aanwezig en er werd een instructiefilm over de Mantelzorgpas getoond. Nieuwe mantelzorgers konden ter plekke hun waarderingspas aanvragen. Gedurende de middag hebben de bezoekers verder mogen genieten van internationale muziek, workshops en een dansvoorstelling.

 


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven