Zondag 6 november brengt Deventer de vierde editie van Deventer Wereldstad. Ook Mantelzorg…indeventer is in de Deventer Schouwburg aanwezig op dit lokale wereldevenement. Bij de eigen stand van Mantelzorg…indeventer vinden de bezoekers gemakkelijk informatie over mantelzorgondersteuning, maar hoort men bijvoorbeeld ook meer over de gekozen mantelzorgwaardering van de stad. De Mantelzorgpas Deventer met een tegoed van € 50,- per jaar kan bij de stand aangevraagd worden.

Het zondagse evenement duurt van 13.00 tot 17.00 uur. De stand van Mantelzorg…indeventer is direct bij binnenkomst in de Schouwburg herkenbaar.

Meer informatie Deventer Wereldstad


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Deventer? Het Steunpunt Mantelzorg Deventer kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie of het doorverwijzen naar de juiste instantie.
      GROUPCARD
 Naar boven